Referenties

 • interro investigations

   

  Wij werken samen met Interro investigations

  Fraude is een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Niet-integer personeel of onbetrouwbare (beoogd) zakenpartners kosten niet alleen veel geld, het vertrouwen loopt ook een deuk op. Als ondernemer wordt u achterdochtig, de sfeer raakt gespannen en intussen loopt de financiële schade op. En zie het allemaal maar eens te bewijzen… Fraude-onderzoek door Interro Recherchediensten helpt u bij het verzamelen van dat bewijs, maar ook bij het herstellen van de vertrouwensband in uw organisatie.

   

  kijk voor meer informatie op http://interro.eu

 • Gateskeeper ICT, ICT amsterdam, reseller HP

   

  Gold Fields Netherlands Services B.V. (GF Netherlands) a Dutch subsidiary of the Gold Fields Limited group set up office in Leiden, the Netherlands in August 2006, employing some 8 people in the tax, legal and accounting service fields. At the inception the management of GF Netherlands identified that it requires a partner in the IT field in order to implement and support its IT environment. GatesKeeper was introduced through common business partners. Following discussions and after some successful assistance in the IT environment it was agreed that GatesKeeper to manage the IT systems and network for GF Neth.

  GatesKeeper successfully rolled out: Network, e-mail, Firewall, Remote workspaces, Network Tunnels, User support, server room and network topology within the GF Netherlands environment.

  From inception, GatesKeeper has demonstrated true competence and professionalism in managing the workload. They effectively communicated with staff of GF Netherlands and ensured that minimum incidents occur. They excel at actively rolling out and supporting the environment, on numerous occasions go the extra mile in solving problems when experienced.

   

  There is no doubt in my mind that the success our partnership with GatesKeeper and our IT environment will continue.

 • De uitzending (en uiteraard ook de niet getoonde resultaten van ons onderzoek) tonen eens te meer aan dat goed vooronderzoek bij zakelijke transacties van groot belang is. Ondernemers lopen vaak grote risico's, soms gedreven door enthousiasme, soms door noodzaak. De gevolgen van deze risico's zijn vaak vreselijk. B&W Onderzoek en Advies kan, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, ondersteuning bieden wanneer het gaat om creditchecks, vooronderzoek, due diligence et cetera.

  Henry & Christiaan Vos/AC&MC
  Na een maandenlang onderzoek van de redactie van Opgelicht?! zijn een 56-jarige Nederlandse man en zijn 33-jarige zoon door een arrestatieteam van hun bed gelicht in een hotelkamer in het Belgische Retie.

  Vader en zoon waren al jaren bezig om ondernemers in financiële nood nog eens extra uit te knijpen. Met valse beloften en vage verhalen wisten ze tienduizenden euro’s los te praten.

  Vanavond in Opgelicht?! de ontknoping met alle details over oplichting, de schietpartij en de spectaculaire arrestatie van deze heren die nergens voor terug lijken te deinzen.

   

  http://www.opgelicht.nl/index.php?id=uitzending

 • referentie cbgroep gateskeeper ICT

  Gateskeeper ICT is al sinds 1997 de ICT partner voor CB Groep en ondersteunt bij verscheidene zaken, zoals netwerk- en werkplekbeheer,

   

  security, telefonie en applicatiebeheer zoals bijvoorbeeld SharePoint. Zij hebben CB Groep goed geholpen te groeien en te professionaliseren met het uitvoeren van netwerkmigraties, inrichten van bedrijfssystemen en fallback met onze CB Service afdeling op de Klokkenbergweg. Kortom, Gateskeeper is een goede partij en sparringpartner voor ICT!

  M.Kiveron

  www.cbgroep.nl

 • amsterdam ICT

  Bakker Bevestigings Materialen staat voor u klaar met een op maat gesneden assortiment bevestigingsmaterialen en gereedschappen. 

  Ons uitgangspunt is gevestigde kwaliteit te leveren tegen vlijmscherpe prijzen waarbij hoge service en productkennis ieder uur van de dag voor u ter beschikking staat. 

  Vanzelfsprekend is dan ook de keuze van onze IT Partner. Gateskeeper ICT was dan ook geen moeilijke keuze.


  Site: www.bakkerbm.nl

   

 • ICT amsterdam, dienstverlener ICT

   J. & C.J. Baars Hoofddorp bv is een familiebedrijf dat bestaat sinds begin jaren ‘70 en al vanaf haar oprichting dagelijks vooruitstrevend bezig is met producten van en voor natuur en milieu.

  De activiteiten vinden plaats onder de handelsnamen J. & C.J. Baars Hoofddorp bv en Groenrecycling “De Breekhoorn” bv en deze bestaan uit:
  • Transport
  • Aanneming
  • Verhuur.
  • Handel in zand, grind, schelpen en aanverwante materialen.
  • Inname van groenafval zoals boomstobben, takken en grond.
  • Het be- en verwerken van het ingenomen groenafval op onze afdeling groenrecycling, waarmee wij een belangrijke bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Gateskeeper ICT levert sinds 2013 de ICT diensten.

 • beste ICT dienstverlener, ICT diensten, ICT amsterdam

  Kroom Bouwbedrijf al 75 jaar een begrip

  Klantgerichtheid en vakmanschap staan al sinds 1932 centraal bij Aannemersbedrijf Kroom B.V. Een ruime kennis van zaken, vakbekwaamheid en flexibiliteit in het aanpassen aan uw wensen, maakt het voor ons mogelijk zeer uiteenlopende opdrachten te kunnen realiseren. Geruime tijd staat ons bouwbedrijf bekend in Amstelveen, Aalsmeer en omgeving om zijn degelijke en traditionele manier van werken. Van schetsontwerp, het aanvragen van vergunningen, de bouw- of verbouw- werkzaamheden, tot en met de uiteindelijke oplevering wordt op persoonlijke wijze samen met u gerealiseerd.

  Gateskeeper ICT is sinds 2009 de ICT partner van Kroom Aalsmeer en Amsterdam

  www.Kroombv.nl

   

 • ICT partner, ICT amsterdam

   

  For the IT environment, Interknits has been working with Gateskeeper since April 2008 : 

  After an extended network, software and hardware assessment, the entire environment was stepwise updated in order to correct failed installations and false maintenance by a previous IT supplier.

  We can now rely on a fast and stable network with capacity to expand.

  Gateskeeper supplies fast response times, desktop assistance and 24/7 availability at reasonable rates.

  We feel that with Gateskeeper we can put our IT into trusted hands.

 • beste ICT dienstverlener, ICT amsterdam 

  GatesKeeper ICT configureert 150 HP Ipaq's voorzien van reclame campagne materiaal van 
  de laatste AXA campagne. Op de Ipaq zijn filmpjes en radio commercials te vinden alsmede 
  software om de handheld aan een pc te koppelen en het scherm over te nemen zodat deze 
  full screen afgespeeld kunnen worden. Tevens is er een AvantGO channel beschikbaar voor 
  AXA waar actuele informatie op te vinden is.

  http://www.Axa.nl

 • ICT Amsterdam, gateskeeper ICT BV

  35 jaar geleden begon Sheila met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam. Ze werd groter en verhuisde naar het Rokin en vervolgens naar een salon in de Van Baerlestraat, om uiteindelijk neer te strijken in de Cornelis Schuytstraat waar zij zou blijven.
  Een aardige zijsprong was het Amerikaanse avontuur. Voor de televisiezender QVC verzorgde ze een aantal jaren een liveprogramma van een uur dat door 50 miljoen huisgezinnen werd bekeken. Ook in Nederland had ze jarenlang een mode-item in de 5-uurshow 'Wat trek je aan' waarin zij bekend en onbekend Nederland van kleding- advies voorzag. Verder kwam er een boek met kledingtips en etiquetteadviezen. Daarnaast heeft Sheila regelmatig bedrijfskleding ontworpen.

  Wij zijn zeer tevreden over de service en snelheid van Gateskeeper. Bij problemen staan ze altijd direct klaar om een uitkomst te bieden. Vooral het persoonlijke contact ervaren wij als erg positief.

  Loes Otto

   

  Sheila de Vries O.D. b.v.

 • fair-play, Gateskeeper ICT Amsterdam

  Met haar 26 jaar ervaring is Fair-Play Amsterdam Displays Print Specials een uitstekende partner bij het realiseren van uw wensen voor stand inrichting, beurs en promotiedoeleinden.

  Fair-Play BV is een gerenommeerd leverancier van een uitgebreid assortiment aan portable bannersystemen, flexibele beurswanden, demonstratie balies, Presentatie systemen, kunststof displays, popup systemen, rol systemen en folderdisplays.

  Wij hebben ons in de jaren gespecialiseerd in de volgende zaken: Groot formaat printen, Frezen en Snijden en digitaal na bewerken.

  Neemt u gerust eens contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat u zelf kunt ervaren dat we ook dóen wat we zeggen!

  Fair-Play B.V.

  Bolstoen 14
  1046 AT Amsterdam

   

 • Interro investigations
 • Goldfields
 • B&W Onderzoeksbureau
 • CB Groep
 • Bakker BM
 • Gebr. Baars
 • Kroom BV
 • Interknits
 • AXA
 • Sheila de Vries
 • Fair-Play